Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση 2024

Θεσσαλονίκη 23 Φεβρουαρίου 2024

ΘΕΜΑ: Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση - αρχαιρεσίες για την ανάδειξη των μελών του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Ακτινολογικής Εταιρείας Βορείου Ελλάδος.

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Το Δ.Σ. της Α.Ε.Β.Ε κατά την συνεδρίαση της 28ης Ιανουαρίου 2024 αποφάσισε ότι η εκλογοαπολογιστική Γ.Σ. για τις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, θα διεξαχθεί το Σάββατο 30 Μαρτίου 2024, διαδικτυακά.

Σε περίπτωση μη απαρτίας, βάσει του Καταστατικού, η Γ.Σ. θα πραγματοποιηθεί με τον ίδιο τρόπο σε μια βδομάδα.

Μετά την επιτυχία που είχε η εκλογική διαδικασία διαδικτυακά για πρώτη φορά στις εκλογές του Μαρτίου 2022, το Δ.Σ αποφάσισε να επαναλάβει και να καθιερώσει αυτή την μορφή των εκλογών, ακολουθώντας και το παράδειγμα άλλων Επιστημονικών Εταιρειών.

Η ηλεκτρονική ψηφοφορία συμβάλει τα μέγιστα στην αντιπροσωπευτικότερη εκπροσώπηση, προσφέροντας  σε όλα τα μέλη της Α.Ε.Β.Ε. την δυνατότητα συμμετοχής στην εκλογική διαδικασία, ιδιαίτερα δε στα μέλη από την περιφέρεια, ενώ συγχρόνως εξασφαλίζει το αδιάβλητο της διαδικασίας.  

Η υποβολή υποψηφιότητας συμμετοχής για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ θα γίνεται με την αποστολή ηλεκτρονικής αίτησης στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., με την αναφορά: "Επιθυμώ να δηλώσω συμμετοχή στην Εκλογική Διαδικασία για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της ΑΕΒΕ" και για την Ελεγκτική Επιτροπή με την αναφορά: "Επιθυμώ να δηλώσω συμμετοχή στην Εκλογική Διαδικασία για την Ελεγκτική Επιτροπή της ΑΕΒΕ".  Δεκτές θα γίνουν οι υποψηφιότητες που θα έχουν υποβληθεί έως τις 23 Μαρτίου 2024 και ώρα 20.00. Οι υποψήφιοι θα λάβουν επιβεβαιωτικό mail. Το ψηφοδέλτιο θα είναι ενιαίο, με αλφαβητική σειρά. Κάθε μέλος μπορεί να είναι υποψήφιο είτε μόνο για το Δ.Σ. (7  μέλη), είτε για την Ελεγκτική Επιτροπή (3 μέλη). Κάθε μέλος έχει δικαίωμα να «σημειώσει» έως τρεις (3) υποψηφίους. Λεπτομέρειες για τον τρόπο της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας θα δοθούν στην συνέχεια.

Υπενθυμίζουμε ότι δικαίωμα συμμετοχής στην εκλογική διαδικασία έχουν τα  ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη. Εγγραφές νέων μελών θα γίνονται δεκτές μέχρι τις 23 Μαρτίου και ώρα 20.00, ηλεκτρονικά στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Η πληρωμή της συνδρομής γίνεται μέσω web banking στον λογαριασμό της A.E.B.E στην Τράπεζα Πειραιώς, ΙΒΑΝ: GR87 0172 2380 0052 3808 3689 662. Είναι απαραίτητη η αναγραφή του ονοματεπώνυμου του μέλους στην αιτιολογία της κατάθεσης, ενώ απαραίτητη είναι και η αναγραφή του e-mail του μέλους, προκειμένου να του αποσταλεί το link για την σύνδεση με την πλατφόρμα των εκλογών.

Το Δ.Σ. της Α.Ε.Β.Ε. ελπίζει στην ενεργό παρουσία και συμμετοχή όλων των  συναδέλφων που ενδιαφέρονται για την εκπαίδευση, την διάδοση της Ακτινολογίας και την επαγγελματική κατοχύρωση της ειδικότητας.

Με Συναδελφικούς Χαιρετισμούς

Για το Δ.Σ. της ΑΕΒΕ

Ο Πρόεδρος

Ευάγγελος Δεστάνης                                          

Ο Γενικός Γραμματέας

Βασίλειος Ραφαηλίδης

Εγγραφείτε στο newsletter της ΑΕΒΕ
Εκδήλωση Ενδιαφέροντος