Εθελοντική Δράση ΑΕΒΕ

ethelontiki drasi 1 

Την Παρασκευή 30 Ιουνίου διεξήχθη στην αίθουσα Νερού του Δημαρχείου Θεσσαλονίκης η εθελοντική δράση της ΑΕΒΕ σε συνεργασία με τις Αντιδημαρχίες Δημοτικών Κοινοτήτων & Κ.Ε.Π. και Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Θεσσαλονίκης, που αφορούσε στον δωρεάν διαγνωστικό υπερηχογραφικό έλεγχο για την προσυμπτωματική διάγνωση του ανευρύσματος της κοιλιακής αορτής, σε άτομα ηλικίας μεγαλύτερης των 50 ετών, ανεξαρτήτως φύλου.


Η εκδήλωση τελούσε υπό την αιγίδα του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης και σημείωσε πολύ μεγάλη επιτυχία, τόσο οργανωτικά, όσο και από πλευράς συμμετοχής του κοινού - κατά την εξάωρη διάρκεια της εκδηλώσεως εξετάσθηκαν 224 συνδημότες μας. Η εκδήλωση είχε ενταχθεί στα πλαίσια της εθελοντικής προσφοράς της Εταιρείας μας προς το κοινωνικό σύνολο.

ethelontiki drasi 2
Ευχαριστούμε θερμά τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης κ. Ζέρβα και τους Αντιδημάρχους κ. Αηδονόπουλο και κα. Κοσμοπούλου για την άψογη συνεργασία. Ευχαριστούμε τους συναδέλφους ακτινολόγους που μετείχαν ενεργά στην εκδήλωση. Τέλος, ευχαριστούμε τις εταιρείες MEDWORKS και DORMED και προσωπικά τους κ.κ Γιώρτσο Νικόλαο και Λάμπο Βασίλειο για την ευγενική παραχώρηση των μηχανημάτων υπερήχων.


Η Ακτινολογική Εταιρεία Βορείου Ελλάδος θα συνεχίσει και στο μέλλον, μέσω εθελοντικών της δράσεων, να προσφέρει προς το κοινωνικό σύνολο.

 ethelontiki drasi 3

Εγγραφείτε στο newsletter της ΑΕΒΕ
Εκδήλωση Ενδιαφέροντος