Λίγα λόγια για την εταιρεία

Το έργο της εταιρείας

about-intro

ΕισαγωγήΠροφίλ Εταιρίας

Η Ακτινολογική Εταιρεία Βορείου Ελλάδος ιδρύθηκε στη Θεσσαλονίκη το καλοκαίρι του 1985. Η Εταιρεία έκτοτε αντιπροσωπεύει τους Ακτινοδιαγνωστές της Βάρειας Ελλάδας. Οργανώνει σε τακτικά χρονικά διαστήματα Επιστημονικές Ημερίδες, μαθήματα και κοινωνικές εκδηλώσεις.

Συνήθεις χώροι των Επιστημονικών εκδηλώσεων της Εταιρείας αποτέλεσαν αμφιθέατρα μεγάλων Νοσοκομείων (424 ΓΣΝΕ, ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΘΕΑΓΕΝΕΙΟΥ, ΑΧΕΠΑ, Νέου Νοσ. Καβάλας) αίθουσες πολιτιστικών Συλλόγων (Βέροιας, Κατερίνης κλπ), καθώς και το Αμφιθέατρο του Ολυμπιακού μουσείου Αθλητισμού. Για σειρά ετών πρόεδροι της Εταιρείας διετέλεσαν οι: καθ. Α.Σ. Δημητριάδης και Dr. Ι. Τσιτουρίδης, καθώς και άλλοι εκλεκτοί συνάδελφοι.

Το πρώτο τεύχος του περιοδικού «Ακτινολογικά χρονικά» Τόμος 1, Νο 1 κυκλοφόρησε το καλοκαίρι του 1997 στη Θεσσαλονίκη, διανεμήθηκε σε 400 συναδέλφους με την ευχή να διαβαστεί στις πολυπόθητες καλοκαιρινές διακοπές. Περιείχε δημοσιεύσεις των συναδέλφων: Α. Σ. Δημητριάδη, Δ. Ραφαηλίδη, Α.Χ. Καραντάνα, Ι. Φεζουλίδη, Ι. Μαναβή, Ι. Τσιτουρίδη, Λ. Παπαδόπουλου, Δ. Κουτσομάρκου και των συνεργατών τους.

Το περιοδικό γράφεται στην Ελληνική γλώσσα, περιέχει μαθήματα και εισηγήσεις που παρουσιάζονται στις Ημερίδες αλλά και Επιστημονικές δημοσιεύσεις και από το έτος 2010 διανέμεται ελεύθερα δια του διαδικτύου.

Διαβάστε Περισσότερα

Ιστορική Αναδρομή

Η πορεία της εταιρείας σε βάθος χρόνου.

 • 1985

  Ίδρυση

  Η Ακτινολογική Εταιρεία Βορείου Ελλάδος ιδρύθηκε στη Θεσσαλονίκη το καλοκαίρι του 1985.
 • 1997

  Περιοδικό

  Το πρώτο τεύχος του περιοδικού «Ακτινολογικά χρονικά».
 • 2010

  Ψηφιοποίηση Περιοδικού

  Το περιοδικό γράφεται στην Ελληνική γλώσσα, περιέχει μαθήματα και εισηγήσεις που παρουσιάζονται στις Ημερίδες αλλά και Επιστημονικές δημοσιεύσεις και από το έτος 2010 διανέμεται ελεύθερα δια του διαδικτύου.
 • 2022

  Εκσυχρονισμός Εταιρίας

  Η εταιρία εκσυγχρονίζει τις μεθόδους αλλά και τους τρόπους προβολής και προβάλει καινοτόμους μεθόδους.

Φόρμα Επικοινωνίας Επικοινωνήστε μαζί μας

Συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνία και ένα στέλεχος μας θα επικοινωνήσει μαζί σας το συντομότερο δυνατόν.

Γνωρίζουμε όλοι πόσο σημαντικές είναι οι πληροφορίες σας. Τα στοιχεία σας είναι ασφαλή στα χέρια μας.

Εγγραφείτε στο newsletter της ΑΕΒΕ
Εκδήλωση Ενδιαφέροντος