Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2020: Ημερίδα με θέμα "Επίκαιρα Ακτινολογικά Θέματα".

 

Το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2020 πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία η εκπαιδευτική ημερίδα της ΑΕΒΕ, με θέμα: "Επίκαιρα Ακτινολογικά Θέματα". Η εκδήλωση έγινε αποκλειστικά ηλεκτρονικά με ζωντανή αναμετάδοση των ομιλιών και την παρακολούθησαν περισσότεροι από 200 συνάδελφοι από όλη την Ελλάδα. Το πρόγραμμα και την αφίσα της εκδήλωσης μπορείτε να κατεβάσετε σε μορφή pdf πατώντας εδώ: αφίσα   πρόγραμμα  

Οι αλλαγές στον τρόπο που γίνεται η ιατρική εκπαίδευση σήμερα αποτυπώθηκαν στο γεγονός ότι το 56.73% των μελών παρακολούθησε την ημερίδα στο σταθερό του υπολογιστή (dekstop), 37.15% στο κινητό του τηλέφωνο και 6.12% στο tablet του.

Εντυπωσιακή είναι και η γεωγραφική κατανομή των μελών που παρακολούθησαν την ημερίδα: Θεσσαλονίκη 37%, Αθήνα-Πειραιάς 26%, Λάρισα 2.8%, Βέροια 2.1%, Ιωάννινα 2%, Κως 1.7%, Πάτρα 1.5%, Αλεξανδρούπολη 1%, Δράμα %, Ηράκλειο Κρήτης 0.5%, Κοζάνη 0.5%, Καβάλα 0.5%, Κατερίνη 0.5% Πάρος 0.3%, Χίος 0.3%, Αργοστόλι 0.2%, Βόλος 0.2%, καθώς και από άλλες πόλεις με μικρότερα ποσοστά επί των συνολικών μελών που παρακολούθησαν.

Επίσης την ημερίδα παρακολούθησαν συνάδελφοι από το εξωτερικό και συγκεκριμένα από τις πόλεις: Λευκωσία, Λονδίνο, Κωνσταντινούπολη, Ντύσελντορφ, Τίρανα και το San Antonio των ΗΠΑ.

Prog 1

prog 2

Link για online παρακολούθηση των ομιλιών: https://www.livemedia.gr/aebe20  

Φωτογραφίες από τις ομιλίες της ημερίδας. 

 ad vr           pk 

       

ak   kk         

xm     xt

 κ. Δημητριάδης κ. Τσιτουρίδης      κ. Ραφαηλίδης κ. Δημητριάδης

κ. Ραφαηλίδης κ. Καλλιφατίδης      κ. Τσαντιρίδης κ. Ραφαηλίδης

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς και υποστηρικτές της ημερίδας αυτής:

Χορηγοί

Bayer Logo 2018 (Color)            LOGO VIANEX GR NEW HR 01

ge logo             syn lab logo clean with url

Υποστηρικτές

Siemens Healthineers

            leriva

CarestreamHealth Logo orange HiRes Small                THE LOGO

Εγγραφείτε στο newsletter της ΑΕΒΕ
Εκδήλωση Ενδιαφέροντος