ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ

Οι αγγελίες εμφανίζονται από την περισσότερο πρόσφατη προς τις παλαιότερες.

 • H HR Partners – Υπηρεσίες διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού, για λογαριασμό πελάτη της, διαγνωστικό εργαστήριο με έδρα την Δράμα αναζητεί:

Ιατρό-Ακτινολόγο με αρμοδιότητες: · Επιστημονικά υπεύθυνος/η του εργαστηρίου. · Διαγνώσεις απλού ακτινολογικού, μαστογραφιών και υπερήχων.

Απαιτούμενα προσόντα: · Πτυχίο ΑΕΙ ημεδαπής ή αλλοδαπής με αναγνωρισμένο τίτλο σπουδών. · Άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ακτινολόγου. · Καλή γνώση Η/Υ. · Καλή γνώση αγγλικής γλώσσας (προφορικά και γραπτά).

Επιπλέον δεξιότητες που θα εκτιμηθούν ιδιαίτερα: · Ομαδικότητα. · Εξαιρετική ικανότητα επικοινωνίας. · Οργανωτικές ικανότητες και προσοχή στη λεπτομέρεια, αναλυτική και συνθετική σκέψη.

Η εταιρεία προσφέρει: · Άριστες συνθήκες εργασίας σε σύγχρονο, δυναμικά αναπτυσσόμενο επαγγελματικό περιβάλλον. · Συνεχή εκπαίδευση. · Προοπτικές ανάπτυξης και εξέλιξης.

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να αποστείλουν βιογραφικό σημείωμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με την ένδειξη rad1dra.

 • Αγγελία για εργασία στην Κύπρο

Το σύγχρονο διαγνωστικό κέντρο G.V RADIOLOGY στην Πάφο στα πλαίσια ανάπτυξης του αναζητεί ΙΑΤΡΟΥΣ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΟΥΣ-ΑΚΤΙΝΟΔΙΑΓΝΩΣΤΕΣ για πλήρη απασχόληση.

Προσφέρεται ελκυστικό πακέτο απολαβών αναλόγως προσόντων. 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν το βιογραφικό τους στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο +(357) 26943300.

 • Αγγελία για εργασία στην Κύπρο

Ζητείται Ειδικός Ιατρός Ακτινοδιαγνώστης Πλήρους Απασχόλησης στο Τμήμα Υπερήχων & Μαστογραφίας. Δείτε την αναλυτική αγγελία εδώ: ΑΓΓΕΛΙΑ

Απαραίτητα προσόντα

  • Πανεπιστημιακός τίτλος σπουδών της ημεδαπής ή αλλοδαπής με αναγνώριση ειδικότητας
  • Αποδεδειγμένη προϋπηρεσία στη διενέργεια και γνωμάτευση υπερηχογραφημάτων και ειδικότερα σε εξετάσεις υπέρηχου μαστού, στερεοτακτικές βιοψίες μαστού και μαστογραφίας.
  • Άριστη γνώση ελληνικής γλώσσας και καλή γνώση αγγλικής γλώσσας
  • Απαιτείται εγγραφή στον Παγκύπριο Ιατρικό Σύλλογο και στον Οργανισμό Ασφάλισης Υγείας στην Κύπρο

Προσφέρονται:

  • Ελκυστικό πακέτο αμοιβών & παροχών που περιλαμβάνει:
    • Ετήσιες απολαβές: €100.000€+ αναλόγως εμπειρίας και προσόντων
    • Ασφάλεια επαγγελματικής ευθύνης (Medical Malpractice)
    • Πρόσθετες παροχές για υπηρεσίες ΠΦΥ, Β’ βάθμιας και οδοντιατρικές από τις μονάδες του ομίλου Βιοιατρική
  • Φορολογική έκπτωση για 10 έτη για το 50% των ετήσιων απολαβών (ισχύει για φορολογικούς κάτοικους εξωτερικού)
  • Συνεχής εκπαίδευση και δυνατότητες γρήγορης επαγγελματικής εξέλιξης
  • Παροχή βοήθειας για την μετεγκατάσταση και εγγραφή ως ιατρός στις αρμόδιες κυπριακές αρχές
  • Ευχάριστο και φιλικό περιβάλλον εργασίας

Αποστολή βιογραφικών στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. / Για περισσότερες πληροφορίες ή τυχόν διευκρινίσεις παρακαλούμε όπως καλέσετε στο 0035722861042

 • Αγγελία για εργασία στην Ελλάδα 

  ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΑΚΤΙΝΟΔΙΑΓΝΩΣΤΗ Πρόσληψη του Ιατρού από το Διαγνωστικό Κέντρο «ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ» ως ελεύθερου επαγγελματία (πληρωμή με μπλοκάκι) ή και ως μισθωτού, αν προτιμάται.Καθαρή μηνιαία αμοιβή του Ιατρού 3.200 – 4.000 € Επιπλέον παρέχεται Bonus παραγωγικότητας 10 – 15 – 20% με την επίτευξη εφικτών στόχων. 
  Οι ειδικές ιατρικές πράξεις είτε εντάσσονται στο γενικό τζίρο, είτε καθορίζεται ειδικό Bonus. Ως ελεύθερος επαγγελματίας ο Ιατρός δικαιολογεί ως επαγγελμα- τικές του δαπάνες ένα ποσοστό των εξόδων της κατοικίας του την οποία ορίζει ως επαγγελματική του έδρα, οπότε έχει επιστροφή φόρου.  Λήψη αδειών 20 εργασίμων ημερών κάθε χρόνο, όποτε το επιθυμεί ο Ιατρός και μετά από συνεννόηση.
  Ευέλικτο ωράριο, ανάλογα με τις ανάγκες και τις επιθυμίες του Ιατρού. Ευέλικτος τρόπος εργασίας (π.χ. φυσική παρουσία ή τηλε-ιατρική). Επιστημονική συμπαράσταση – υποστήριξη από πεπειραμένους Ιατρούς του ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ μέσα σε ένα φιλικό εργασιακό περιβάλλον. Πλήρης γραμματειακή και υλικοτεχνική υποστήριξη. Δυνατότητα συμμετοχής του Ιατρού σε υπό ίδρυση επιχειρη- ματικά σχήματα στην Κοζάνη και στην ευρύτερη περιοχή
  Τηλ. Επικοινωνίας: 6974312909 (Αλέξανδρος Σιώζος)

 • Αγγελία για εργασία στην Ελλάδα

Ο Όμιλος Εταιρειών Υγείας ΒΙΟΪΑΤΡΙΚΗ στο πλαίσιο της συνεχούς ανάπτυξής του, επιθυμεί να εντάξει στο ανθρώπινο δυναμικό του συνεργάτες Ιατρούς Ακτινοδιαγνώστες για το Δίκτυο Μονάδων Θεσσαλονίκης. Για περισσότερες πληροφορίες στο 6947 568126 ή στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 • Αγγελία για εργασία στην Κύπρο

Το Ιδιωτικό Νοσοκομείο Ευαγγελισμός στην Κύπρο (Πάφο) ψάχνει για πλήρη απασχόληση Ιατρό Ακτινολόγο για άμεση πρόσληψη.

 Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται όπως αποστείλουν το βιογραφικό τους σημείωμα μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο 00357 26848013

Εγγραφείτε στο newsletter της ΑΕΒΕ
Εκδήλωση Ενδιαφέροντος